hirdetés

A multiplayer játékok amellett, hogy lebilincselő órákat nyújtanak, segítenek kikapcsolódni, miközben ez egy aktív pihenés. Elménk kreatív része működésbe lendül, az adrenalinszint emelkedik, mialatt nem mindennapi világokban merülünk el, és különleges küldetéseket teljesítünk.

 

Többjátékos közös elfoglaltság barátoknak

Ezekben a játékokban az a legjobb, hogy egyedi karakterek bőrébe bújhatunk, másrészt különféle játékmódot is kirpóbálhatunk, igényeink szerint, mindezt együtt, csapatként is. Lehetőség nyílik közösen küzdeni a világ megmentéséért, a gonosz legyőzése érdekében. Nincs is jobb elfoglaltság egy nehéz hajtós nap után, mint megugrani a következő szintet, elérni a kiválasztott célt, eközben jól szórakozni és viccelődni egymással. Ezek a felejthetetlen órák összekovácsolják a csapatot, megdolgoztatják az agyunkat, és felpörgetik a hangulatot.

Magad is megszállottja vagy ennek a hobbinak? Vagy még csak fontolgatod haverjaid sokadik unszolására? Érdemes a családdal is kipróbálni, sőt akár vicces fogadásokat kötni a harcok kimenetelét illetően. Egy másik előnye ezeknek a játékoknak, hogy napjainkban már annyira bőséges a választék, hogy szinte lehetetlen gyorsan dönteni. Többféle fejlesztő is elérhető ma már, ugyanakkor a használni kívánt platform szerint is könnyedén válogathatunk.

Battlet.net játékszoftverek sokszínűsége

Kalandjátékok, akció, harc, stratégiai, hihetetlenül széles a termékkör, amelyből mindenki talál maga számára igazán szórakoztatót. Bizonyára ismerős a World of Warcraft, vagy a másik népszerű játék, a Call of Duty. Utóbbinál zombikat kell elpusztítani, amely remek stresszlevezető, emellett rendkívül pörgős játék. Számos fegyver és játékmód elérhető, ami az egyik legnagyobb előnye. A World of Warcraft méltán lett közkedvelt, a varázslatos világok és küldetései révén teljesen beszippant, és csak úgy repülnek az órák.

Vegyes műfaji kategóriákat, többjátékos változatot, izgalmas játszási módokat kínálnak a Battle.net játékszoftverek. A különféle karakterek még egyedibbé tehetik ezt a közös élményt. Ezekre az időkre teljesen kizökkenhetünk a valóságból, és átélhetjük a szereplők fejlődését, a teljesített célok örömteli ünneplését. A szerepjátékokban azok lehetünk, akik csak lenni szeretnénk, választható fizikai erő, egyedi fegyver, nem mindennapi erő, egy kis varázslat. A CodeGuru Battle.net oldalán beszerezhetjük ezeknek a játékoknak a digitális termékkulcsát.

Szabadidős kikapcsolódás

Manapság külön figyelmet kell fordítani a regenerációra, a teljes kikapcsolódásra, ehhez pedig tökéletes lehetőséget nyújtanak a Battle.net játékszoftverek. Egy stratégiai játék alaposan megdolgoztatja az elmét, tehát nem tunyulunk el, de közben szórakozunk is. Míg egy lövöldözős játékban levezethetjük a felgyülemlett feszültséget, ami nélkülözhetetlen az egészséges mentális állapothoz. Érdemes belevágni, hogy felszabadultnak, szabadnak érezhessük magunkat.