hirdetés

Újra netes kéregetésbe kezdett az ismert alternatív művész Paizs Miklós – vagy ahogy a legtöbben ismerik, Sickratman. Bár 2016-ban akciója több mint 3 milliós adományt hozott a konyhára, a mostani csehül áll, sőt.
sikratman-hvg2016 februárjában alaposan felkavarta maga körül az állóvizet Sickratman, amikor sanyarú anyagi helyzetére hivatkozva arra kérte rajongóit, hogy utaljanak számára némi pénzt a túléléshez.

A zenész akkor kapott hideget, meleget, de főleg pénzt, hiszen rövid idő alatt 3 és fél millió forint landolt a számláján. Miklós akkor azt ígérte, hogy karrierjére és a zenélésre fordítja az összeget, de azóta sem sokat hallani művészetéről.

Ellenben a pénz elfogyott, dolgozni pedig saját bevallása szerint továbbra is képtelen, már ami a rendes polgári állásokat illet…

Sickratman ezért újra a követőihez fordult és most arra hivatkozva kéreget, hogy a családja kirakta otthonról, miután a korábbi kolduló akciója miatt megromlott velük a viszonya. Állítása szerint most egy nyaralóban húzza meg magát, és szeretne például egy új laptopot, hogy “dolgozhasson”…

A jelek szerint tényleg csak egyszer volt Budán kutyavásár, mert a kommentelők többsége inkább őt küldi melegebb éghajlatra, mintsem, hogy pénzt utaljanak neki.