hirdetés

Újabb sztár akadt ki a hollywoodi sztárra. Kathryn Rossetter szerint borzasztó volt Dustin Hoffmannal dolgozni, mert a világhírű színész szüntelenül fogdosta a combja belső részét.
dustin hoffmanA szexuális zaklatási vádakból mostanában Dustin Hoffmannak is bőven kijut, legutóbb például Anna Graham Hunter írónő vádolta meg, hogy még 17 éves korában zaklatta az Oscar-díjas színész.

A legfrissebb vád Kathryn Rossetter tollából érkezik, ugyanis a színésznő a Hollywood Reporternek írt egy hosszabb cikket arról, hogy milyen élmény volt számára Dustin Hoffmannal együtt dolgozni. Rossetter a következő szavakkal írja le a tapasztalatait: borzasztó, szörnyű, demoralizáló.

Rossetter Az ügynök halála című filmben és színdarabban dolgozott együtt Hoffmannal. Kezdetben egy hőst látott a színészben, amiért pályakezdőként valóra váltotta az álmát azzal, hogy őt választotta a szerepre. Az álom aztán hamar rémálommá változott, miután hatalmával visszaélve az agresszív Hoffman folyamatosan közeledett Rossetter felé, fogdosta a combja belső részét, és állandóan a szexről beszélt a színésznőnek, akinek egyszer az egész társulat előtt letépte a felsőjét, láthatóvá téve a nő melleit.

Rossetter szerint azonban a legnagyobb megaláztatás még nem ez volt.

„Egyik este egyszer csak belém dugta az ujját.”

Rossetter az eset után sírva ment haza, a történtek pedig egész életére tönkretették a méltóságát és az önbizalmát.