hirdetés

Hasít Eperjes
2014-04-09 19:56

A neves színész, rendező Eperjes Károly újabb nagy fába vágta a fejszéjét. Ezuttal az ő intstrukciói alapján mutatják be a Chicago című musicalt a Veszprémi Petőfi Színház következő évadában. A színház új szlogenje ugyanis nem más, mint “Közöségben a közönséggel”. eperjes rendezése mellett más kíváló drabaok is színpadra kerülnek idén, neves direktorok irányításával. 

A Petőfi Színház így bemutatja Guelmino Sándor rendezésében Ibsen A vadkacsa című színművét, Bozsó József rendezésében Strauss Bécsi vér című operettjét, Dömölky János vezetésével Dürrenmatt Fizikusok című komédiáját, valamint Juhász Róza rendezésében a Szerelmem, Petőfi című zenés játékot mutatja be a teátrum a nagyszínházban.
Oberfrank Pál, igazgató elmondta, hogy a színháznak sikerült nagyon jó kapcsolatot kialakítania a közönségével, ezért is választották ezt a szlogent a következő évadhoz.
A teátrum vezetése a gyerekekről sem feledkezett meg. Így a Hófehérke és a hét törpe című mesebalett, a Süsü, a sárkány kalandjai című zenés mesejáték szerepel, és most is meghirdetik a Bonbon matinét a színházszerető családoknak.

Felújítják az Anna Karenina című darabunkat is, az I. világháború centenáriumára pedig felnőtt és ifjúsági előadással készül a színház. Emellett műsoron tartjuk az Oliver!, az Adáshiba, A vígözvegy, a Légy jó mindhalálig, a Veszedelmes viszonyok, az Éjjeli menedékhely és a Tündér Míra című darabot. -közölte Oberfarnk Pál, színházigazgató.

( MTI-Esti Újság )