hirdetés

A Baby Driver augusztusban kerül a mozikba. Nagy reményeket fűznek a fdilmhez az alkotók, ami nem is csoda.

 

baby driverMár a szereposztása is pazar lesz Edgar Wright angol forgatókönyvíró-rendező új, Amerikában forgatott filmjének. A címszerepet egy jóformán teljességgel ismeretlen fiatal színészpalánta, Ansel Elgort alakítja, mellette pedig olyanok játsszák a főbb karaktereket, mint Jon Hamm, Jamie Foxx, Josh Bernthal és a főgonoszt alakító Kevin Spacey, de apró szerepekben olyan popsztárok is felbukkannak majd, mint a legdekandensebb arcú énekesnő, Sky Ferreira vagy Flea a Red Hot Chili Peppersből.

Ha a rendező neve elsőre nincs meg, kicsit segítünk. Többek között neki köszönhetjük az angol Jóbarátokat (Spaced), minden idők egyik legjobb zombihorror-paródiáját, a Haláli hullák hajnalát (Shaun of the Dead), egy másik paródiafilmet, a zsaruhaveros akciómozikon élcelődő Vaskabátokat (Hot Fuzz), és ő rendezte a Scott Pilgrim-filmet is. Vagyis egy elég vicces filmre számíthatunk.

A filmet nálunk is bemutatják, de senkit ne ijesszen el tőle, hogy azt a címet bírta adni a kényszeres jópofáskodásra mindig kapható, és így filmgyilkosnak is simán nevezhető hazai filmforgalmazás, hogy Nyomd, bébi, nyomd.