hirdetés

A Fradi egykori szurkolói koordinátora és nehéz fiúja nagy bajban van. A börtönt is megjárt és a Fradinál kiskirályként élő Sz.Ferenc ugyanis hajléktalanokkal él a Keletinél. Állítólag anyagilag teljesen tönkrement. Ő volt az, aki a választások elött a HírTV-ben azt mondta, hogy ő sok csúnyaságáról tud a Fidesznek és a pártigazgató embere volt.

 

szőke feriBár Sz.Ferenc a választások elött  nagy beharangozóval érkezett a HírTV-hez, Kálmán Olgához , hogy ő most mindenről hajlandó beszélni. Állította a Fidesz székházhoz Kubatov utasítására ment. Ő küldte a kopaszokat a Választási bizottsághoz is, a Fidesz kérésére.

Sz.Ferenc össze bútorozott egy bűnügyi portállal, hogy életrajzi könyvet írjanak. Nos a Fidesz nyert. Sz.Ferenc pedig kikerült a maffia körből, a Fradinál is mellőzve lett , s az ígért könyve sem jelent meg egyelőre, de ő már a Keletinél él az utcán.

Hatalmas fordulat állt be Sz.Ferenc életében ezt bizton állíthatjuk. Már nincs drága autó, már nincs fényűző élet, már nagyon semmi sincs.

Mi sem akartuk elhinni a hajléktalan létét Sz.Ferencnek de egy régi barátja felkereste és adott neki pénzt, ott a Keletinél. Ő szólt nekünk is. Valóban ő van a fotókon állítják többen is.

(Fotó:Fradimob )