hirdetés

Borozgatott a hollywoodi fenegyerek. Budapest után a Balaton-felvidéket is felkereste Mel Gibson. Ráadásul a családja társaságában fedezte fel a környéket és toppant be váratlanul egy patinás borteraszra. Az Oscar-díjas színész a legfinomabb nedűket kóstolta végig és nem távozott üres kézzel.

 

Átlagos szerdai napnak indult a mai a Jásdi Borteraszon, aztán Mel Gibson lépett be az ajtón és majd egy órát beszélgetett a személyzettel.

Teljesen váratlanul ért mindenkit a látogatása. Nem számítottunk az érkezésére, de nagyon örültünk neki. Én sajnos nem voltam ott az üzletben, csak a kollégám beszámolójára tudok támaszkodni. Majd egy órát volt és beszélgetett. Nagyon közvetlen volt, a végén, amikor közös fotóra kérték, még meg is lepődött, hogy felismerték – nyilatkozta a tulajdonos, Jásdi István.

Valóban szokatlan, hogy egy ünnepelt amerikai filmsztár, minden előzetes bejelentés nélkül csak úgy betoppan egy vendéglátó egységbe vagy boltba. A bevett protokoll szerint az asszisztencia éppen annyival előre tájékoztatja a helyet, hogy fel tudjanak készülni a híresség érkezésére, de felesleges felhajtást ne tudjanak kerekíteni. Szigorú szabályok diktálnak egy ilyen látogatáskor, biztosítani kell a sztár számára, hogy senki ne zavarja, ne tudják leszólítani más vendégek, a legtöbbször villámlátogatást szoktak tenni és a fotót is csak ritka esetekben engedélyezik. Általában a híresség hangulatától függ. Így zajlott ez tavaly ősszel is egy a budapesti étteremben. A csopaki kiruccanás azonban merőben más volt.

Senki nem szólt ide, ez egy teljesen privát látogatás volt. A családjával és egy sofőrrel érkezett. Végigkóstolta a borokat, beszélgetett egy jóízűt, majd tekintélyes mennyiségben bevásárolt a felsőkategóriás csúcsborainkból – lelkendezett a tulajdonos.

Mel Gibson a John Wick-filmek előzményeként szolgáló The Continental-sorozatot forgatja Budapesten. Tavaly novemberben érkezett először hazánkba, és egy rövid pihenő után a napokban tért vissza hozzánk. Első látogatásakor sem csinált nagy felhajtást, testőrök nélkül járta Budapest utcáit, ami szokatlan hozzá hasonló sztárokhoz.

(Predrag )