hirdetés

Súlyos, de stabil állapotban van Gálvölgyi János. Mindez pedig némi optimizmusra ad okot a kiváló nevettető és színművész rajongóinak és családjának is. Mint ismeretes miután 1 órán át várta a mentősök kiérkezését a bajban lévő művész, a lányai vitték végül kórházba, ahol jó kezekbe került Gálvölgyi.

 

A Gálvölgyi család közleményt adott ki a népszerű színművész állapotáról. Nos némi öröm a nagy aggodalom mellett, hogy a színművész állapota stabil. A kórházban oxigént is kap.

Ezúton értesíti a sajtó munkatársait, hogy Gálvölgyi János színművészt kórházban ápolják, állapota stabil, de a közeljövőben tervezett előadásait lemondja – közölte csütörtök délelőtt családja a Blikkel.

Mint korábban mi is megírtuk, a népszerű művész szerdán váratlanul rosszul lett, nehezen kapott levegőt. Mivel majd 1 órán át nem menti ki hozzá a mentő, a lányai maguk vitték kórházba.

A közlés szerint Gálvölgyi János gondos ellátásban részesül a Semmelweis Egyetem klinikáján. Állapota súlyos, de stabil. Ha ebben változás áll be, arról a tájékoztatást adnak.