hirdetés

Félreértették Woodsot
2017-10-08 20:29

A Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár – mint utólag mondta – nem figyelt eléggé, amikor ügynöke jóváhagyásra beolvasta neki egy interjú szövegét, amelyben az volt visszavonul. Woodsnak esze ágában sincs befejezni a filmezést, egyelőre.

james-woodsA Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért (forint) – közölte Allen Gammons ingatlanügynök.

Gammons közleményében kitért arra is, hogy Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy “élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami “megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson” – írta az ingatlanügynök.

A sztár még nem tudja pontosan, hogy történhetett, hogy színészi karrierjének vége egy ingatlanhirdetésről szóló cikkben jelent meg egy Rhode Island-i helyi lapban. Abban azonban biztos, hogy saját hibája volt a félreértés.

Nem egy ingatlanhirdetéssel fog véget érni a karrierem – közölte Woods a The Washington Posttal, miután a Providence Journal cikke nyomán bejárta a lapokat visszavonulásának híre.

Vicces volt, az ügynököm megkérdezte, hogy abbahagyom-e. Én azt mondtam, nem hiszem – tette hozzá.

Majdnem 50 éves hollywoodi karrierje alatt a most 70 éves színész jó néhány ingatlanra tett szert. Több háza van Rhode Island államban is, egy exeteri tóparti épületet kínált eladásra a múlt héten 1,4 millió dollárért.

A részletek kidolgozása végett együtt reggelizett Allen Gammons ingatlanügynökkel.

A beszélgetés után Gammons megírta a rövid sajtóközleményt. “Hosszú időn át volt Rhode Island-i lakos James Woods, aki a Warwick Pilgrim középiskolában végzett, és csaknem 150 filmben és tévéműsorban szerepelt. Ma bejelentette, hogy a szórakoztatóipartól való visszavonulása arra készteti, egyszerűsítse az életét” – állt a közleményben, amelyet telefonon felolvasott Woodsnak, mielőtt kiadta volna.

 A színész éppen autót vezetett.

Nem figyeltem eléggé. Valahogy nem hallottam meg a visszavonulás szót – mondta James Woods a lapnak.

A Providence Journal James Woods eladja exteri házát címmel megjelent cikke a harmadik bekezdésben idézte a visszavonulásról szól mondatot.