hirdetés

Elton nem lép többet fel
2023-07-09 20:17

Elton John megtartotta a búcsúkoncertjét. A világsztár Stockholmban lépett fel utoljára. A 76 éves brit zenész 80 országban turnézott és négyezer koncertet adott, ami önmagában egy rekord.

A világjárvány miatt a tervezettnél két évvel később, de elköszönt a közönségtől a 76 éves Elton John: szombaton megtartotta a búcsúkoncertjét utolsó turnéja utolsó állomásán, Stockholmban.

A helyszíni tudósítások szerint az énekes két és fél óra alatt 23 slágerét játszotta el, közben háromszor öltözött át.

„Nélkületek most nem ülnék itt. Ti vettétek meg a kislemezeket, az albumokat és a CD-ket, és ami még fontosabb, ti vettétek meg a koncertjegyeket, és tudjátok, mennyire imádok élőben játszani. Ez volt számomra az éltető erő, csodálatosak voltatok. Köszönöm! Sosem felejtelek el titeket. Annyi fellépésem volt, hogyne emlékeznék. Ott vagytok a fejemben, a szívemben és a lelkemben” – mondta a közönségnek.

Az énekes első lemeze megjelenése után, 1970-ben indult először turnéra, azóta pedig nagyjából négyezer koncertet adott legalább 80 országban. Egy-két alkalmi fellépést talán vállal még, de turnéból biztosan ez volt neki az utolsó.