hirdetés

Elment Terry Black
2019-09-16 22:42

Elhunyt váratlanul Münchenben Terry Black előadóművész. A 71 éves celeb legutóbb azzal került reflektorfénybe, hogy a Jobbik ex-elnökéről azt állította Vona Gábor rendszeres látogatója volt az LMBTQ kluboknak.

 

Terry Black elment. Nemrég egy sikeres szívműtéten esett át.  A művész halála váratlanul ért mindenkit.

A hír valóban igaz, meghalt. Beteg volt, de nem számítottunk erre. Most nem tudok beszélni. Még fel sem fogtam az egészet, és rengeteg dolgot kell intézni – mondta Terry Black, azaz Rácz Károly fia, Dani.

Terry Black a közelmúltban infarktust kapott, ami után műteni is kellett. A hét végén már kiengedték az intenzív osztályról, úgy tűnt, állapota egyre jobb, minden oka megvolt arra, hogy bízzon a felépülésében.

A nyáron egyébként Magyarországon is járt az évek óta Németországban élő előadóművész. Terry Black nem először küzdött meg súlyos beteg­séggel.

A múlt nyáron még arról beszélt, hogy szervezetét ötödik alkalommal támadta meg a rák, akkor a tüdejében találtak daganatot, amely a csontvelőben képzett áttétet. Helyzetét olyannyira kilátástalannak ítélte, hogy eleinte nem akarta kitenni magát a kellemetlen kezeléssorozatnak, ám végül mégis beadta a derekát, a kezelésekre pedig jól reagált. Az elmúlt évtizedben kétszer diagnosztizáltak nála mellrákot, megküzdött már tüdő-, valamint végbéldaganattal is, két esztendeje pedig infarktuson esett át.