hirdetés

Továbbra sincs jól és eszméletlen állapotban van az éjszakai élet ismert alakja. Állítólag lélegzést segítő berendezésen van M. Richárd a Dózsa György úti luxus autós ámokfutó, aki rövid időn belül másodszor kapott sztrókot a börtönben. A férfi vesztegetési ügyének pere májusban kezdődne de lehet az is elmarad.

 

M.Richárd már másodszor került be a börtönből a berettyóújfalui börtönkórházba, ahol kezelik. A Dózsa György úti luxus autós ámokfutó a két halálos áldozatot követelő balesete miatt tölti 3, 5 éves büntetését. A férfi azonban rövid időn belül másodszor kapott sztrókot.

Az Esti Újság úgy tudja állapota nem jó, kritikus és a férfi egyik ismerőse szerint M.Richárd nincs az eszméleténél és vagy lélegeztetőgépen vagy ami a légzését segíti  és rettentően lefogyott közel 40 kilót.-mondta a közeli ismerős.

Azonban azt, hogy valóban lélegeztetőgépen van-e M.Richárd azt se az általunk ismert ügyvédje, se rokonai nem tudták megerősíteni, hisz utóbbiakat nem értük utol. M.Richárd állapotáról csak a jogi képviselőjének és élettársának adtak ki információt a BV kórház illetékesei.

Szerettük volna megtudni, hogy hogy van M.Rcihárd és a májsuban esedékes vesztegetési büntetőperére megy-e de jogi képviselője nem tudott erre választ adni.

Nem tudom mi lesz a májusi tárgyaláson, hisz én sem tudom, hogy van ügyfelem a második sztrókja után. Állapotáról nem tudok semmi közelebbit és az élettársát sem sikerült utolérnem. Ha kórházi ápolásra szorul és tényleg lélegeztetőgépen van, akkor a vesztegetési ügyének a pere el lesz napolva-mondta Dr.Jován László, ügyvéd.

M. Richárd három és fél évnyi börtönbüntést kapott a két ember halálával járó baleset okozásáért. 2015-ben ütközött össze nagy sebességgel egy szabályosan haladó autóval a Dózsa György úton. A kocsik a közeli buszmegállóba csapódtak. Az ott várakozók közül hárman megsérültek, a vétlen autó utasai közül pedig ketten meghaltak.

( Balu )