hirdetés

Elítélték gyilkosság miatt a sorozatszínészt Ricardo Medinát. A férfi két évvel ezelőtt karddal szúrta halálra lakótársát.

 

ricardo medinaA 38 éves színész március közepén tett beismerő vallomást vádalku keretében – bűnösnek vallotta magát erős felindulásból elkövetett emberölésben – egy Los Angeles-i bíróságon, így legfeljebb hat év börtönt kaphatott a kaliforniai Lancasterben tartott csütörtöki ítélethirdetéskor.

Az ügyészség eredetileg előre kitervelt szándékkal elkövetett gyilkossággal vádolta, amelyért életfogytiglanit is kaphatott volna. Medina a barátnője miatt veszett össze 2015 januárjában 36 éves lakótársával, Josh Sutterrel, akit többször mellbe szúrt egy karddal a vita hevében.

A tettes maga hívta ki a rendőrséget, de azt állította, hogy önvédelemből cselekedett és csak egy évvel később emeltek vádat ellene gyilkosság miatt. A késedelemre nem adtak magyarázatot a hatóságok.

A színész 2002-ben bukkant fel először a számos formában feldolgozott népszerű sorozat természetfölötti képességű figurái között, legutóbb 2011-ben játszott a sorozatban, akkor a szuperhősök karddal harcoló ellenségét, a Deker nevű gazfickót alakította.