hirdetés

Elment és elveszítette élete legnagyobb küzdelmét Ordina Tibor, 29-szeres bajnok távol- és hármasugró atlétánk. A sportember és főként családapa csak 45 éves volt. Nevét emléktorna őrzi majd.

ordina

Fájó szívvel tudatjuk, hogy hosszú betegség után április 12-én éjfél előtt pár perccel, 45 évesen elhunyt drága férjem, szerető édesapám. Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt időszakban bármilyen módon segítette harcát a betegséggel – írta a Facebookon  a sportember özvegye, Györgyi és gyermekük, Kristóf.

Sajnos a sportember egy igen kemény és rosszindulatú daganattal vívat élete mérkőzését. Az orvosai már korábban jelezték, hogy rendkívül agresszív daganattal küzd. Amikor tavaly megoperálták, egy évet adtak neki jó esetben az orvosai. Tibor azonban nem adta fel. 11 hónapig küzdött.

Egészen biztos, hogy lesz emléktorna, ami a nevét viseli majd. Az elmúlt heteket Tibor otthon, családja körében töltötte, habár egy rövid időre megint kórházba került. Állapota azonban sajnálatos módon egyre rosszabb lett. Az agyműtét után személyisége megváltozott, fáradékonyabbá vált, ami egy olyan életvidám ember esetében, amilyen ő volt, eléggé szembetűnő – mondta kollégája, jó barátja, Bogyó Tamás.

A Magyar Atlétikai Szövetség saját halottjának tekinti az atlantai játékokon is részt vevő, 11-szeres egyéni magyar bajnok sportolót.