hirdetés

Elképesztő apróság miatt halt meg a magyar nő. Egy pénztárca miatt fojtották meg a magyar szexmunkást Sissyt Németországban. Gyilkosa azt hitte a nő meglopta pedig a férfi zsebében volt csak nem találta. 

német ,agyar prostiNyilvánosságra hozta a német ügyészség Sissy, a Németországban dolgozó magyar szexmunkás meggyilkolásának körülményeit. A magyar lányra tavaly novemberben találtak rá egy lakókocsiban és a gyilkost tavaly decemberebn el is kapták a német rendőrök. .

 

A Sissyt megölő német férfi a nő egyik kuncsaftja volt, a gyilkosság napján is vendég volt. Az együttlét után a 35 éves férfi hazaindult, de útközben megállt tankolni.

Fizetéskor vette észre, hogy nincs meg a pénztárcája. Azt hitte, a lakókocsiban hagyta a bukszát, de felmerült benne az is, hogy Sissy nyúlta le. A férfi visszament a nőhöz és kérdőre vonta, mire veszekedni kezdtek. A vita tettlegességig fajult, aztán Sissy a földre került, ahol a férfi a nő mellkasára guggolva megfojtotta. Hogy rablógyilkosságnak tűnjön, a férfi elvitte a lakókocsiban található pénzt és tévét, valamint a nő mobiltelefonját is, nehogy a rendőrök megtudják, kik voltak a nő kuncsaftjai.

A nyomozók a telefontól függetlenül kiderítették, kik voltak Sissy kuncsaftjai a gyilkosság napján. Az elkövető úgy döntött, nem menekül el, hanem szemtanúként vallomást tesz, így elterelve magáról a figyelmet. A gyilkos pontos leírást adott egy másik férfiről, így hamarosan fantomképet tettek közzé a rendőrök. Egy második meghallgatáson a férfi viszont többször ellentmondásba keveredett. Végül azzal bukott le, hogy olyan részletekről mesélt a nyomozóknak, amikről nem is tudhatott volna. Történetesen, hogy Sissyt megfojtották és kirabolták.

A férfi december óta börtönben ül, gyanúsítottként nem tett vallomást. Emberölés miatt áll bíróság elé.

Az elveszettnek hitt pénztárca, amiért a magyar nő az életével fizetett, a férfi nadrágzsebéből került elő.