hirdetés

Folytatódik a sokak által kedvelt Nyári Játékok programsorozata a Spirit Színháznak. Az első előadás az Édentől keletre című Steinbeck darabot mutatja be, amely a jó és a gonosz harcáról szól.

 

A Margit híd budai hídfőjénél, az Árpád fejedelem útja 3-4. szám alatt a Spirit Színház nyáron is várja nézőit, neves magyarországi színészekkel és alkotókkal. Óriási öröm számunkra, hogy e nehéz időszak után újra kinyithatjuk színházunk kapuját!-közölte a társulat az Esti Újsággal.

Az idén is megrendezzük a Nyári Játékok programsorozatunkat!

Bemutató időpontja: 2020. július 18. 19.30
További időpontok:
07.19. 19:30 | 07.20. 19:30 | 08.22. 19:00

Steinbeck egyik legnagyobb és legismertebb műve, az Édentől keletre egy család történetét mondja el az amerikai polgárháborútól az első világháborúig. A mű a Káin-Ábel-történet modern változata – két fiútestvér (Aron és Cal) kapcsolatát mutatja be egymással, az apjukkal, valamint gonosz és rosszerkölcsű anyjukkal.

A darab az emberi választás jogát és felelősségét kutatja a jó és a gonosz harcában. A sokfelé ágazó és sokfelől egybefutó cselekményekből szinte határtalan körkép rajzolódik elő: a század eleji Amerika bonyolult társadalmi ellentmondásokkal zsúfolt, látványos freskója.