hirdetés

Egyedülálló családi show-műsort mutat be 2016. decemberében a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton a Papp László Budapest Sportarénában. Csajkovszkij klasszikus balettje, a Diótörő szenzációs akrobatikus balettshow-ként mutatkozik be egy különleges karácsonyi meseelőadáson.

dioturoA Cirque De Monte Carlo és Edvin Marton egy kivételes show-t alkotott meg, a Diótörőt, amely egy csodálatos ötlet különleges megvalósítása. Csajkovszkij klasszikus balettje karácsony előtt szenzációs akrobatikus balettshow-ként jelenik meg, ahol a cirkusz és a balett egy egészen új dimenzióba kerül. A Diótörő dallamai mindenki számára ismerősen csengenek, a Cirque de Monte Carlo és Edvin Marton feldolgozása pedig felejthetetlen élményt ígér. A jelszó: mindent a fülnek és mindent a szemnek.

A Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 19-én és 20-án látható produkció látványvilágát a Cirque de Monte Carlo adja, amelynek varázslattal teli, emlékezetes produkciói a megújult cirkuszi művészet alapjaira épülnek. Ők a kortárs cirkuszi művészet egyik vezető társulata, amely folyamatosan arra törekszik, hogy művészete tökéletes legyen. A Cirque de Monte Carlo együtt jeleníti meg a cirkuszi művészetet a zenével, a tánccal és a színházzal egyedi, eredeti formában. Legyenek a világ bármely részén, a Cirque de Monte Carlo kreativitásával és profizmusával emlékezetes eseménnyé varázsolja az előadást.

Az elmúlt 5 év alatt több mint 200 produkcióval járták be a világot, mára már elmondható, hogy nincs párja a társulatnak az egyedi előadások terén, de a technikai kivitelezésben sem.

 A Diótörő csodás dallamait Edvin Marton magyar származású világhírű hegedűművész idézi majd meg fantasztikus hegedűjátékával.

Edvin Marton 2008-ban az Eurovíziós Dalfesztivál győztese lett, az akkori szereplését szerte Európában és a világ más pontjain több mint 200 millió ember kísérte figyelemmel a televízió óközvetítéseknek köszönhetően. További díjak között van egy 2008-as MTV Europe Award, valamint egy Amerikai Televíziós Emmy-díj a legjobb eredeti kompozíciónak (ABC Television Network). A művész egyedi szuggesztív előadásmódjával varázsolja el a nagyérdemű közönségét Európában, Ázsiában és Amerikában egyaránt, különleges zenei atmoszférát teremt a koncertjein. Ennek az egyedi összeállításának köszönheti, hogy arany- és platinalemezes művész lett Európában, Oroszországban és Kínában. Koncertjei a világ minden részén telt házasak.

 A Csajkovszkij utolsó balettjét bemutató családi show-műsor további különlegessége, hogy Edvin Marton egy felbecsülhetetlen értékű 1699-es Antonio Stradivari-hegedűn fog játszani. A szervezők állítják, hogy a Diótörő decemberi bemutatója felülmúl eddigi minden várakozást.

 A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Jegyvásárlás: http://www.ticketa.hu/koncert_713717_cirque-de-monte-carlo-edvin-marton.html