hirdetés

Pánikra semmi ok, de azonnal műteni kellett Cserhalmi Györgyöt. A közkedvelt színész jól van de hosszú lábadozás vár rá.  

 

csrhalmi györgyA Vörösmarty Színház csütörtökön délután, a Facebook-oldalán tudatta a nézőkkel, hogy a 69 éves Cserhalmi Györgyöt  azonnal meg kellett műteni. A színművész nemrégen már átesett egy komoly térdműtéten, most a gerincével akadt súlyos probléma. Felépülése hosszúra fog nyúlni, ezért számos fellépése elmarad. A színház közleményét a következő oldalon teljes terjedelmében olvashatod el!

Közlemény!

Színházunk művésze, Cserhalmi György, az elmúlt időszakban súlyos térdműtéten esett át, de sajnos a beavatkozás után egy komoly gerincprobléma is felmerült, így orvosai az azonnali műtét mellett döntöttek.

„A debreceni klinikán elvégezték a műtétet, és még aznap este sikerült Cserhalmi Györggyel beszélnem, aki biztosított róla, hogy a műtét jól sikerült, és máris jobban érzi magát. Felépülése azonban hosszú heteket vesz igénybe, ezért sajnálattal le kell mondania az április és május hónapra meghirdetett Cserhalmi Anzix esteket” – közölte a színház igazgatója, Szikora János, aki egyben hozzátette, hogy a jegyeket a vásárlás helyén visszaválthatják az érdeklődők, és reméli, hogy a mindenki által szeretett, kedvelt színművész mihamarabb visszatér közénk. – írják a Facebookon.