hirdetés

Csúnyán kicsinálták az irigy és tehetségtelen Hírtv-s majdnem újságírók Pálffy Istvánt. Pistit lehet szeretni és nem is, de jó tévés. Mondjuk a tehetségtelen és irigy kollegákat sosem kedvelte, igaz arra ő sem mert gondolni, hogy pártjának a hűs és lojális talpnyalói pár óra leforgása alatt kicsinálják. No de sebaj István, te jó szakember vagy, ismerünk, a HírTv meg a legalja a volt vezetőivel és azok lobisi barátaival is, akik emberek jövőjéről döntenek nem a tudásuk alapján. Bolsevik munka volt.

Viharos gyorsasággal került le a képernyőről, mindössze egyetlen adás után, Pálffy István, akitől már kedden megvált új munkahelye, a Hír TV. Az egykori országgyűlési képviselő, majd dublini nagykövet 13 év után tért vissza a műsorvezetői székbe: a Napi Aktuálist vezette, igaz, nem sokáig.

„Türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt is, mint a pedofiloké” – mondta első munkanapján.

Hétfő este ugyanis a Márki-Zay Péterrel készült interjú egy pontján elég furcsa kijelentést tett. Mint mondta: „türelemmel kell lenni egy olyan betegség iránt is, mint a pedofiloké”.

A fenti mondat óriási port kavart kedden, és már tegnap délután összehívott a Hír TV vezetése egy szerkesztőségi értekezletet, ahol a munkatársakkal közölték a hírt, amely szerint azonnali hatállyal megválnak a műsorvezetőtől.

Később természetesen a HÍRTV tehetségtelen és bolsevik tévései gyorsan el is határoldótok Pálffytól.

Mint írták: „a Napi Aktuális című műsorban Pálffy István műsorvezető élő adásban olyan állítást és véleményt fogalmazott meg, amely teljesen összeegyeztethetetlen csatornánk elveivel és hitvallásával. A Hír TV elhatárolódik minden olyan kijelentéstől amely a pedofíliát támogatja, felmenti vagy népszerűsíti. A csatorna vezetősége ezúton is elnézést kér mindenkitől, akit ez a kijelentés megsértett vagy érzékenyen érinthetett”.

Pálffy István a konkrét esetről nem kívánt nyilatkozni, így sem a tévében elhangzottakról, sem a kirúgásáról nem tudtuk kérdezni, mindössze annyit közölt, hogy jelenleg „jól van”. Arra a kérdésre, hogy mik a tervei a jövőre nézve, egy kisebb sóhaj után ismét közölte, hogy nem kíván nyilatkozni, majd elköszönt munkatársunktól.
Pálffy István helyét már kedd este M. Dobos Marianne vette át a Napi Aktuális című műsorban.