hirdetés

A híres country énekesnőnek balesete után rengeteg öltéssel kellett összevarrni az arcát. Nem is mer a nyilvánosság elé állni Underwood.

carrie underwoodCarrie Underwood egy rajongói oldalának írt levelet, amelyben megdöbbentő részletet osztott meg tavalyi balesetéről. A country énekesnő még novemberben esett el otthona előtt. Azt már tudni lehetett, hogy csuklóját eltörte, most azonban kiderült, hogy arca is megsérült, amit csak 40-50 öltéssel tudtak összevarrni. A közösségi oldalára feltöltött legfrissebb fotóján egy sállal takarja az arcát:

A történetnek van egy másik része is, aminek a megosztására nem álltam készen. Még nem tettem túl magam ezen az egészen, jelenleg nagyon sok a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy hogyan alakulnak majd a dolgok. Őrület, hogy egy baleset mennyire megváltoztathatja egy ember életét. Amellett, hogy eltörtem a csuklómat, az arcom is megsérült. Megkíméllek titeket a csúnya részletektől, de az esésem éjszakáján, miután kijöttem a műtőből, az orvos elmondta Mike-nak (az énekesnő férje), hogy csak 40-50 öltéssel tudták összevarrni az arcom. Őszintén nem tudom, hogyan végződnek majd a dolgok, de ezt tudom: hálás vagyok. Hálás vagyok, hogy nem jártam rosszabbul. És hálás vagyok az embereknek az életemben, akik végig mellettem álltak. Mindent megteszek, hogy 2018 csodálatos legyen, eközben pedig szeretném megosztani veletek a pillanatokat. És amikor kész leszek a kamerák elé állni, akkor szeretném, hogy megértsétek, miért nézek ki egy kicsit másképp – írta az énekesnő.