hirdetés

A szervizelés és karbantartás legfontosabb célja, hogy berendezéseink a teljes élettartamuk során kifogástalanul, költséghatékonyan működhessenek. Ahhoz, hogy a karbantartási műveletek maximális gördülékenységgel kerüljenek elvégzésre, professzionális szakemberek segítségére van szükség.

 

Professzionális szerelők

 

A motorikusan mozgatott nyílászárók beüzemeléséhez és szereléséhez nélkülözhetetlen a szerelő szakemberek precíz munkája. A Record kiemelt figyelmet fordít az ügyfelek elégedettségére, ezért kizárólag megfelelően képzett technikusok végzik a karbantartási munkákat. A szerviz rugalmassága kifejezetten élén jár, mivel a cég technikusai mellett kiterjedt alvállalkozói hálózatuk tagjai is folyamatosan rendelkezésre állnak.

 

Hazánk legnagyobb automata ajtó szervize

 

A Record átlagon felüli, saját fejlesztésű oktatási rendszerrel biztosítja a munkatársak magas szintű szakmai képzését, hogy a lehető legnagyobb hatékonysággal valósuljon meg a munkavégzés. A kollégák a belépést követően egy mentor rendszer keretein belül sajátítják el a berendezések szakszerű beépítését, illetve a karbantartási és szervizelési folyamatokat.

 

A professzionális hozzáállást és a megrendelők elégedettségét tökéletesen bizonyítja, hogy Magyarországon az elmúlt évben 7.900 kiszállás során 15.000 berendezés javítását végezte el.

 

Szerviz és karbantartás minden márka esetében

 

Az évek folyamán összegyűlt szakmai ismeretek lehetőséget biztosítanak a más gyártók által készített automata ajtók javítására. A Record szakemberei márkafüggetlen szervizként ajtók karbantartásában és javításában kimagasló tapasztalattal rendelkeznek.

 

Hibaelhárítás telefonon keresztül

 

A telefonos beszélgetésen keresztül történő hibaelhárítás hatékonysága kimagasló, hiszen a bejelentett problémák több mint 80%-át sikerül megoldani már az első hívás folyamán. A magas hatékonysági mutató nem véletlen, mivel a telefonos ügyfélszolgálat feladatait valóban szakemberek végzik. A szakemberek mellett az innovatív kezelőfelület nyújt megbízható segítséget az ügyfelek számára.

 

A Record típusú ajtók magyar nyelvű, részletes tájékoztatást biztosító és egyszerűen kezelhető LCD kijelző kezelőegységgel lettek ellátva. A kezelőegység az ajtóval kapcsolatos összes hibát magyar nyelven jelzi a tulajdonos számára, így a telefonos kommunikáció során pontosan meg lehet határozni a hiba forrását, és rövid időn belül megoldási javaslatot lehet adni. A Record tolóajtó automatika szakszerű kezelést igényel, ezért szükség esetén célszerű azonnal az ügyfélszolgálat segítségét igénybe venni.