hirdetés

Trükközött az RTL KLub egykori üdvöskéje Aurelio. A celeb legény ugyanis sok maffia filmet nézhetett és így emberrablásért és drogügyekért kellett börtönbe vonulnia. Aurelio Caversacciónak azonban trükközött, hisz más kényelmesebb börtönbe jelentkezett a börtönévek letöltésére. Igen a parkettásba a VIP-be ment Kecskemétre.

 

Egy évvel ezelőtt február 16-án a Maldív-szigeteken ünnepelte a születésnapját, most rajongói felé azt kommunikálta Aurelio Caversaccio, hogy pont ezen a napon fogja megkezdeni a börtönbüntetését, amit emberrablásért és drogügyekért szabtak ki rá. Azonban az RTL Klub egykori üdvöskéje ezt csak olyan maffiózós elterelésként dobta be.

Ráadásul rossz börtönbe is ment állítólag, ami inkább tűnik némi trükközésnek. Hisz mennyivel jobb a parkettás kecskeméti VIP dutyi, mint mondjuk szombathelyi börtön. Így akár Aurelio csele be is jöhet, ha van üres hely. Ha nincs akkor bizony megszívta pestiesen mondva.

Szóval értjük Aurelionak és az ügyvédjének a trükközését, de ha már ahhoz elég vagány volt, hogy hősködjön és embert raboljon, akkor a dutyit is emelt fővel csinálja már végig, mert ez így annyira szánalmas.

(cst)