hirdetés

Mindenki tudja, hogy mennyi mindent kaphat, kapott az anyukájától, azonban az anya szerepét felnőttként magunk is megélhetjük, ami már egy teljesen más nézőpontból történik, más emberként. Mi pedig – büszke anyukaként – szeretnénk a világ tudtára adni, hogy esetleg többgyermekes anyukaként senki ne szóljon be nekünk, mert mindennel is elbánunk!

 

Na jó, valójában nem minden anyukás póló tartalmaz agresszív üzenetek, de kénytelen vagyok megosztani veled néhány ötletet azzal kapcsolatban, hogy milyen pólókat szerezz be!

Anya lettem, a világ szemében is!

Amikor valaki anya lesz, akkor a világ is más szemmel néz, és legyünk őszinték, ennek vannak előnyei és hátrányai is. Lehetnek pozitív, illetve negatív tapasztalataink egyaránt, szóval a PólóVerzum anyás pólói között szerintem mindenki meg is találja azt a darabot, amivel szívből azonosulni tud.

Az anyukákat az emberek egy része tiszteli, a másik része nagy ívben elkerüli, legalábbis én ezt látom. Az anyukát tiszteljük azért, mert életet adott egy gyermeknek, mert neveli, mert óvja és vigyáz rá, és mert az anyukáknak mindent el kell tűrni.

Azonban az is igaz, hogy nem szívesen látják őket az állásinterjúkon (tisztelet a kivételnek, de sajnos ez a mai világban egyre gyakrabban előfordul), s a tömegközlekedésen sem (megint tisztelet a kivételnek), félve a gyerekkel járó hiperaktivitástól, lármától és érzelmi kitörésektől, pedig mindenki volt egyszer gyerek. Szerintem anyának lenni igenis egy áldás!

Elő az anyás pólókkal!

A nyomtatott pólók között nem egy anyás darab várja leendő gazdáját. A legmenőbb, a legaranyosabb és a legkülönlegesebb pólókat a kreativitás szülte, szóval én is kíváncsian böngésztem a frappánsabbnál frappánsabb feliratok között.

Ha úgy érzed, hogy berántott az anyaság mókuskereke – persze jó értelemben – akkor a következő feliratokkal ellátott pólókat ajánlom a figyelmedbe:

  • “Nem tudok menni. Gyereket viszem edzésre, játszóházba, babazsúrba vagy valahova.”
  • “Ha én kiabálok, a szomszéd is elpakolja a játékait.”
  • “Ez csípős. Anyakód arra az esetre, ha nem akarok osztozni a kaján.”
  • Az anyaság könnyed séta a parkban. A Jurassic Parkban!”

Én az utolsót venném fel, az biztos! Emellett anyaként olyan mondatok is születhetnek, mint például; “Találtam egy Haribót. A Melltartómban.” vagy “A dackorszak nem gáz. De nem. De nem.”

Mindenki nyugodjon le! Érdemes nyomtatott pólót venni!

A nyomtatott pólókról nekem először a trapézszárú nadrág és a 2000-es évek világa jut az eszembe, mivel akkor törtek be jobban a köztudatba, de szerencsére mára továbbfejlesztették a technológiát, és szintet lépett a dolog.

A minőség elsődleges szempont napjainkban, tehát egy hosszú távon is használható pólót kapsz majd kézhez, amely digitális transzfernyomtatással készül. Számolj le azokkal az előítéletekkel, amelyek azt súgják, hogy egy nyomtatott póló nem tart sokáig, mert ez már egy másik korszak a pólók és a te életedben is, kedves anyuka!