hirdetés

Megjelent a rettegett terroristáról szóló újabb könyv magyarul 25 év után, amit az RTL Klub egyik alapítója Liszkaí László írt. Carlos évekig élt Magyarországon zavartalanul. Sőt a titkosszolgálat tartotta vele a kapcsolatot. Iljics Ramirez Sanchez tíz elött fel sem kel, így nem is titkolta csak kényszerből vette fel a muszlim hitet. De az is kiderül a Carlos szerint a világ című könyvből, hogy a Forma 1 egyik tulajdonosát is elakarták anno rabolni.

 

carlosCarlos él és sosem fog szabadulni a franciaországi börtönből. AZ egykoron rettegett terroristának pénze sincs már. Övet is úgy kért a róla könyvet író Liszkaytól, aki megvette neki de félt is az író, nehogy ezzel legyen öngyilkos majd Iljics Ramirez Sanchez, vagy Carlos, vagy ahogy mások még jobban is ismerik a Sakál.

Szeret nagyokat mondani Carlos továbbra is. Azonban most is világfiként, úrként viselkedik a börtönben, úgy is öltözik, igaz a ruhái még a 80-as évek divatját követik. A Sakál nevet azért kapta bár minden országban másképp hívták, mert egy házkutatás során a brit rendőrök egy ilyen című könyvet találtak a terrorista lakásában. Így lett Sakál. Igen Bin Ladent is elakarták rabolni, mint ahogy a Forma-1 egyik tulajdonosának a fiát is, övéké a Tag Hauer gyár is, de fizettek Carloséknak csak felejtsék el ezt a rablási tervet – mondta Liszkai az Esti Újságnak.

Nos, ha még nincs ötleted mit vegyél karácsonyra, akkor ez a könyv jó és izgi megoldás lehet.