hirdetés

Minden otthonnak megvan a saját illata. Ez lehet a frissen száradó ruhákból áradó virágillat, az isteni sütemény ínycsiklandó aromája, vagy éppen a tiszta lakásból eredő illatok. Ha valaki persze mindezek mellett állandó és fantasztikusan illatos légkört szeretne biztosítani a lakása számára, a Lakásparfüm segítségével most megtalálhatja az ideális diffúzort vagy bármilyen egyéb olyan terméket otthonába, amelyekkel mindez garantálható.

 

A Lakásparfümről röviden

A Lakásparfüm abban nyújt segítséget számodra, hogy a gazdag termékkínálatuk és a szakértő parfümőrök által kiválasztott illataik révén megtaláld otthonod számára a megfelelő lakásparfümöt.

Hitvallásuk, hogy az illat azonnal meghatározza egy lakás vagy ház hangulatát. Egy kellemes, odaillő aroma nem csak a benne élők mindennapjait teszi kellemesebbé, hanem elvarázsol mindenkit, aki csak belép a ház ajtaján.

Márka választék

Webshopjukban számos kiváló márka termékei és illatai érhetőek el, most ezekből mutatunk be néhányat ízelítőképpen:

• A Côte Noire márka kimagasló helyet foglal el az illatosítás nemzetközi piacán. A luxus megjelenésű, különleges diffúzorok kifinomultságot és eleganciát sugallnak.

• A portugál Castelbel a lakásillatosítók mellett illatosított testápoló termékeket is kínál, amelyek kizárólag a legmagasabb minőségű összetevőket tartalmazzák. Illataik természetesen Portugáliát idézik meg.

• A Drake elnevezésű márka számára az illat biztosítása mellett a megjelenés is nagyon fontos, hiszen termékeik egyben dekortárgyakként is funkcionálnak, így kiemelt jelentőséggel bír számukra az anyag, az illat és a színek kiválasztása.

• A Divinessenze 1995 óta varázsol különleges hangulatot az otthonokba, alapvetően a természetes egyszerűség révén. Mivel a márka a természet védelmének elkötelezett híve, így letisztult termékeik nem készülhetnek másként, mint a környezetvédelmi szempontok maximális figyelembe vétele és betartása mellett.

• A KLINTA márka egy svéd házaspárhoz kötődik. Termékeik teljes mértékben natúr és vegán lakásillatosítók, amelyek egyben akár masszázsolajként is alkalmazhatóak.

• Az ÉDIT(h) nevű japán cég az első az iparágban, amely elnyerte a Good Design Awardot. Termékei kivétel nélkül kézműves anyagokból készülnek, úgy, hogy az illatok és a megjelenés összhangban legyenek.

• Az Ambientair illatgyertyáinak és pálcás illatosító diffúzorainak gyártásakor a természetesség elvét tartják szem előtt. Ezenkívül nagyon fontos számukra a társadalmi felelősségvállalás, valamint a minőség is, amely a felhasznált alapanyagokban is visszaköszön.

A fentiek mellett számos remek márka és azok kiváló termékei találhatóak még meg a weboldalon. Így biztos, hogy mindenki megtalálhatja a saját otthonába leginkább illő, annak hangulatával leginkább harmonizáló lakásillatosítót, amely varázslatos aromával tölti be a levegőt.