hirdetés

Leslie Mándoki zenész-produceré az a német cég, amely most közösen nyert el egy 1,4 milliárdos állami megbízást Csetényi Csaba cégével. Rogán Antal miniszter állítólagos lakóparki szomszédjaként emlegetett Csetényi Csaba vállalkozó és üzletember érdekeltsége, a Network 360 Reklámügynökség Kft., amely most a neves zenésszel közösen pályázott sikeresen.

Budapest, 2015. augusztus 21. Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Mándoki László (Leslie Mandoki) Németországban élõ magyar producer-zenész (j) a koncertje elõtt a budapesti Várkert Bazárban 2015. augusztus 21-én. MTI Fotó: Koszticsák SzilárdA konzorcium 1,4 milliárd forintból az ’56-os forradalom kapcsán többek között Berlinben, Londonban és Párizsban szervez kulturális eseményeket. A pályázatra egy ajánlat érkezett, a Csetényi cég és a németországi Tutzingben bejegyzett Red Rock Musikproduktion GmbH közös munkája. A Red Rock, Leslie Mándoki zenész-producer cége, amely a muzsikus stúdiójának hasznosításával és komponálással ugyanúgy foglalkozik, mint koncertszervezéssel – közölte a Világgazdaság.

Mándoki, mint közismert, nem ápol rossz kapcsolatot sem a kormányzati körökkel, sem Andy Vajnával, és a disszidálásának 40. évfordulójára tavaly augusztusban, a Várkert Bazár előtt tartott koncertet a Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. 94 millió forintért szervezte meg.