hirdetés

Fordulat a zaklatással vádolt igazgató Szikora ügyében. A közismert színész és rendező szerint soha nem történt olyan amit vádlója az egykori büfés állít róla.
szikora jános rendezőA szexuális zaklatással megvádolt igazgató közleményben reagált a nyilatkozatra, kijelentette, súlyosan kompromittálónak tartja azt. Szikora János azt írta, Facebook-profiljával ellentétben Kátai István nem a színház színésze, hanem annak büfése volt.

Szerződését összeférhetetlen, botrányos magaviselete miatt 2016. december 14-én december 31-i hatállyal megszüntettem. Ezt követően több tanú egybehangzó állítása szerint a büfében számos alkalommal ezt kiabálta: Ezt meg fogom bosszulni! Ezt nem viszi el szárazon! – irta Szikora igazgató.

Szikora a nyilatkozatban kijelentette: “ez így a valóságban soha nem történt meg, ilyen jelenetnek én soha nem voltam szereplője, szexuális zaklatás, hatalommal való visszaélés nem történt.

Hozzátette, a szexuális zaklatás és a hatalommal való visszaélés minden formáját elítéli, azt pedig megengedhetetlennek tartja, hogy valaki büntetlenül, a bosszúállás szándékával eltorzítsa a valóságot.