hirdetés

Komoly problémák az angol királyi családban. Úgy hírlik, Katalin hercegné és férje Vilmos herceg közt mosolyszünet van, és a mesebeli élet nem az. Állítólag Vilmos herceg régi barátnője zavarta meg a jókedvet és okoz feszültséget, s tette féltékennyé Katalint. Mindezen aggodalom érthető a hercegné részéről, hisz a szigetország királyi családjában a félrelépések igen gyakoriak. 

vilmos és kata

A brit királyi családban mindig zajlik az élet, és az egyik botrány követi a másikat. Most épp Katalin és Vilmos közt van konfliktus, ami nem is csoda, hiszen a herceg olyat tett, amit nehéz megbocsátani. A történet húsvétkor kezdődött, amikor Vilmos volt barátnője, Jecca Craig összeházasodott kedvesével, Jonathannal Kenyában. Ebben semmi érdekes nem lenne, csakhogy épp ugyanekkor utazott Vilmos is az országba, ráadásul teljesen egyedül, és senki nem tudja, pontosan milyen okból.

Ráadásul Vilmos útja annyira fontos volt, hogy kislánya, Sarolta hercegné  első húsvéti ünnepére sem volt kíváncsi emiatt. A probléma valójában itt kezdődött, hisz Katalin megtudta, hogy Jecca is Kenyában volt, és Vilmos erről nem szólt, teljesen kiborult, és úgy érezte, hogy a férje átverte.

Az újabban  pedig az exbarátnő gyermekszülése okozott bonyodalmakat, és erről értesítette Vilmos herceget is, amit megint elfelejtettek közölni Katalinnal. De a hercegné csak értesült a hírről, s ezek után érthető, hogy a hercegné bizalmatlan a férjével szemben és attól tart, hogy viszonya van a volt szerelmével. Ha ez így van, az akár a házasságuk végét is jelentheti.