hirdetés

Úgy tűnik valami átok üldözheti Putyin bizalmasait. Van , aki kiesik az emeletről, vagy csak hirtelen leáll a szíve, vagy épp mérgezést kap, míg másoknak a repülője robban fel. Most pedig Prigozsin után a csecsen hadúr, Putyin hű bizalmasa Ramzan Khadirov esett kómába teljesen váratlanul. A rossz hírt az ukrán hírszerzés is megerősítette.

Külföldi értesülések szerint hirtelen kómába esett Putyin elnök egyik hű bizalmasa a csecsen hadúr Razman Khadirov. A retteget csecsen seregek ura még Prigizson zsoldosaival szemben is elindult, amikor a Wagner fegyencekből verbuvált serege Moszkva felé vette pár hónapja az irányt. Khadirov csapata kérdés nélkül lépett. Nos az események után nem sokkal mint ismeretes Prigozsin gépe felrobbant és utána még Khadirov is nyilatkozott, hogy vele is bármikor bármi megtörténhet.

Nos valamit tudhattt Khadirov, hisz most kómában van. Pedig ennek sok előjele nem volt látható.

Különböző források szerint Ramzan Kadirov csecsen hadúrnak annyira megromlott az egészsége, hogy kritikus állapotba került, egyesek szerint hírforrások szerint kómában van.

Az ukrán hírszerzés vezetője, Andrej Juszov szerint nem sérülésről, balesetről van szó. „Régóta beteg, ez rosszabbodott” – jelentette ki.

A rettegett csecsen vezérnek az arca az elmúlt egy-két évben látványosan felpüffedt, de ő mindig tagadta, hogy egészségügyi problémái lennének.