hirdetés

Rob Bredl ausztrál krokodilfarm-tulajdonos és krokodilvadász régóta sokkolja vakmerő mutatványaival televíziós közönségét és a farmra érkező látogatókat. Egészen idáig sértetlenül úszta meg az állatok heccelését, de ma az egyik négy és fél méteres hüllő a turisták szeme láttára megtámadta.

rob-bredlAusztráliai krokodilfarmján Rob Bredl látogatói előtt etette az állatokat, amikor az egyik négy és fél méteres hüllő megragadta a 66 éves férfit és megpróbálta magával vonszolni a vízbe. A zsákmányul kiszemelt embernek sikerült kiszabadulnia, de súlyosan megsérült a kezén és a lábán, helikopterrel szállították kórházba.

A megtámadott farmtulajdonos, Rob Bredl régóta hallat magáról vakmerő krokodilmutatványaival. Rendszeres mutatványa volt, hogy csirkével megetetett egy hatalmas krokodilt, majd a hátára ugrik és „lovagol” rajta. A férfinak a kelet-ausztráliai tengerparton, a queenslandi Bloomsburyben van krokodilfarmja és gyakran szerepel a tévében is vadon élő állatokról szóló show-műsorokban.

Ausztráliában most tavaszodik, és mivel kezdődik a párzási szezon, a krokodilok különösen agresszívak ilyenkor.

(Fotó: The Courier Mail)