hirdetés

Háború élőben. Drámai felvételeket tett közzé az orosz állami televízió, amelyeket egy drónnal készítettek, és az orosz katonák pusztító támadását mutatja az ISIS elleni összecsapásokban. Hát itt tényleg kő kövön nem marad. Putyin katonái keményen harcolnak és gyilkolnak. 

sziria3

A filmkockákon, a képkockákon dermesztően realisztikusan mutatják be, hogyan tették a földdel egyenlővé az ország egyes pontjait.
Mint kiderült, a felvételek Damaszkuszban készültek, ahol az orosz légierő több csapást mért a lázadók, azaz az IÁ állítólagos állásaira. Elsősorban a külvárosi részt, Jobart támadták, amit az Asszad-féle szíriai kormányerők már jó ideje vissza akartak foglalni. A felvételeken az is látszik, ahogyan Asszad erői támadják a lázadókat. Az oroszok három hete kezdtek bele nagyszabású légi csapásaikba. Támadtak levegőből, vadászgépekkel, de rakétákat indítottak a Kaszpi-tengeren állomásozó csatahajóikról is.

A bombázások során többször felvetődött, hogy bár Oroszország azt ígérte, hogy az Iszlám Állam állásai ellen indít csak támadást, mégis sokszor a rezsimmel szemben harcoló lázadók a célpontok.