hirdetés

Sting is nekiment Trumpnak
2016-10-14 18:30

Éles szavakkal bírálta a népszerű énekes, Sting az amerikai elnökjelöltet. A brit énekes kijelentette, hogy inkább szavazna egy csimpánzra, mint Donald Trump republikánus amerikai elnökjelöltre.
StingBár Sting, a népszerű zenész, brit állampolgár, ha tehetné sem szavazna az amerikai republikánus elnökjelöltre, Trumpra.

Nem szavazok az Egyesült Államokban, de ha amerikai állampolgár lennék, inkább választanék meg egy állatkerti csimpánzt, mint Donald Trumpot – nyilatkozta a zenész a Radio 105 nevű olasz rádiónak adott interjújában.

35 éve élek New Yorkban, de még mindig egy angol vagyok New Yorkban – mondta Sting Englishman in New York című, nagy sikerű dalára utalva.

Sting gyorsan hozzá is tette, hogy az Egyesült Államokban nem szavaz, de Angliában szavazott az Európai Unióban maradásra. A Brexit egy rémálom, egy hiba.

Arra a kérdésre, mit gondol kollégája, Bob Dylan irodalmi Nobel-díjáról, azt válaszolta, hogy nagyon boldog. – Bob Dylan egy ikon és egy művész, aki nagyon inspiráló számomra. Engem Bob Dylan, a Beatles és David Bowie inspiráltak.