hirdetés

Beperelték a szex rabszolgaként tartott férfi prostik amerikai kuncsaftjaikat, akik bántalmazták őket. Az egyik szadó-mazó orvos már kifizetett 2 millió dollárt úgy tudjuk peren kivül. Egy másik házaspár , akik félholtra vertek egy fiút azonban perre ment, nem fizetnek, mondván Kelet Európában bevett szokás a verés.

 

Mondhatni folytatódik a 2017-es férfi fiúkat futtató és fogvatartó ex-magyar rendőrnek és társának ügye, akiket több mint 20 évre itéltek el Amerikában. A rabszolga sorban tartott fiúk ugyanis bepereltek két kuncsaftot, akik kínozták és verték is őket a szex közben. Az egyik egy neves amerikai kórház alkalmazottja már fizetett is. 2 millió dollárt csak, hogy ne legyen botrány az ügyből.

Egy másik pár is be lett perelve, ők félholtra verték az egyik fiút, aki kórházba is került. A per folyamatban van. Az orosz házaspár szerint az normális, ha megverik a kibérelt fiú prostikat. Ráadásul szerintük ez Kelet Európában egy bevett szokás.

Úgy tudjuk az ügyben a kártárítési per már tart és a tanúk meghallgatása is elkezdődött.

Mint ismert 2017-ben bukott le és emeltek vádat Miamiban a fiúkat futtató szervezet két főnöke. B.Viktor és Á.Gábor embercsempészetért, bűnszövetkezet szervezéséért, személyes szabadság megsértéséért és zsarolásért is bűnösnek találtak.
A vádlottak szerint az ellenük tanúskodó, homoszexuális férfiak csak kitalálták, hogy erőszak alkalmazásával prostituálták őket. Mindezt mégpedig azért, hogy ilyen módon valahogy elkerülhessék a Magyarországra való visszatoloncolásukat. A két férfi New Yorkban és Miamiban futtatott három magyar fiút, akiket férfiakkal való szado mazo szexre kényszerítettek, és gyakorlatilag szexrabszolgákként tartották őket.

A tevékenységre céget is alapító banda már 2012-ben biztosan működött, a tanúvallomások szerint az egyik áldozat akkor repült ki New Yorkba abban a téves hitben, hogy Amerikában legális tevékenységet fog folytatni. A bűnbanda egyik tagját aztán 2015-ben elítélték.

A hatóságok szerint a magyar bűnbanda a GayRomeo.com melegeket kiszolgáló randioldalon vette fel a kapcsolatot áldozataival. Több alkalommal webkamerán is közvetítették a melegek közötti nemi aktusokat. A vallomásokból kiderült, a három szexrabszolga sokszor nem kapott elég ételt, megvonták tőlük az alvást és ahelyett is kuncsaftokkal való közösülésre kényszerítették őket.

Brenda Mezick ügyész úgy érvelt, figyelembe kell venni azt a súlyosító körülményt, hogy a huszonéves, képesítéssel nem rendelkező áldozataik teljesen kiszolgáltatott helyzetben voltak, akiknek sürgősen pénzre volt szükségük, és akik úgy jöttek ki az Egyesült Államokba, hogy nem beszélték az angolt. Az embercsempészetet, a modern rabszolgatartást senki sem tolerálja, ezért mindenki védelmet élvez – összegzett az ügyész a tárgyaláson.

Úgy tudjuk a sértettek mind menedékjog alapján, tartózkodási engedélyt kaptak Amerikában és további pereket fognak indítani az őket megrendelő személyek ellen.