hirdetés

Rémálommá vált a népszerű skót zenei esemény, miután a rendőrök két holttestet találtak csütörtök este. Egyikük egy 17 éves lány, akit a hírek szerint brutálisan megerőszakoltak, mielőtt végeztek vele. A felhőtlen bulizás így tragédiába torkollott.

T in the park

Felhőtlen bulizásnak indult Skócia egyik legkedveltebb zenei fesztiválja, mégis szörnyű tragédia lett a vége. A minden évben 80 000 látogatót vonzó T in the Park akkor vált rémálommá, amikor a rendőrség két élettelenül fekvő fiatalra bukkant a helyszínen.

Az egyik áldozatot, egy 17 éves tinilányt, feltehetően brutálisan megerőszakolták, mielőtt utolérte a halál. A Daily Star információi szerint a fiatal Megan Bell drog hatása alatt állt, amikor csütörtök éjjel rosszul lett az egyik zenei sátorban. Szervezete alig néhány órával később, az orvosi sátorban adta fel a küzdelmet.

– A barátaimmal egyszer csak arra lettünk figyelmesek, hogy rendőrök lepték el az egyik sátrat. Egy fiatal lány árulta el nekünk, hogy barátnőjét megtámadták. Borzasztó, hogy ilyen megtörténhetett! – fakadt ki a 28 éves Rachel Jackson, a fesztivál egyik résztvevője.