hirdetés

Sikerült a dupla tripla. Az FC Barcelona nyerte a labdarúgó Bajnokok Ligáját, ugyanis szombaton a berlini Olimpiai Stadionban rendezett döntőben 3-1-re legyőzte a Juventust. Pique pedig ollóval rohangálta díjátadó után , majd levágta a hálót s haza vitte.

pique

A Barcelona megcsinálta a dupla triplát. A bajnokság, és a Király kupa után elnyerte a BL trófeát is. A spanyol klub 1992, 2006, 2009 és 2011 után ötödik alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb európai kupasorozatban. A katalánok az első félidő negyedik percében a horvát Ivan Rakitic góljával szerezték meg a vezetést. A torinóiak az 55. percben Álvaro Morata révén egyenlítettek, majd Luís Suárez 68. percben szerzett góljával ismét a Barcelona került előnybe, a végeredményt pedig a 96. percben Neymar állította be.

Pique pedig önfeledten rohangált egy orvosi ollóval a díjátadó után a pályán és lelkesen neki esett az ellenfél hálójának a szabdalásába. Nos eltartott egy ideig a Barca védőjének akciója, de megcsinálta ezt is. Majd a fotósok gyűrűjében magára terítette büszkén s haza is vitte.