hirdetés

Ismét magyarok okoztak botrányt Floridában. Van amikor világraszoló drogügyekben érintettek a magyarok, de többnyire örömlányok futtatása a fő bevételi forrás Miamiban. Ezuttal is magyar prostituáltakat toborzó és futtató amerikai bűnszervezetet ítélt el egy floridai bíróság.

florida night

A magyar bűnszervezet segített beutazási vízumhoz juttatni a lányokat és állta az útiköltségüket is, továbbá fizette a lakbérüket is az örömlányoknak az amerikai tartózkodásuk alatt. Az örömlányok 3-12 hónap közötti időt töltöttek az Egyesült Államokban.
A floridai bíróság négy vádlottat talált bűnösnek és mind Miami városának lakosai. A bűnszövetkezet vezetőjét, az 51 esztendős Christian Fiorenzát három év börtönre ítélték, de nem csupán prostitúció kapcsán, hanem részben pénzmosásért is.

A bírónő három – nevük alapján magyar – vádlottat ítélt el még. A 38 éves K. Istvánt, a 21 esztendős B. Szabinát és a 25 éves A. Andreát. A hatóság állítása szerint K. István volt a főtoborzó. Az illegális haszonból luxusautókat és karórákat vásárolt.

2001-ben is magyarok okoztak riadalmat Floridában, mert egy világraszóló drog-ügy főszereplői voltak. Az FBI azon lecsapott rájuk és lefoglalta a t9bb mint százezer darab extasy tablettát.