hirdetés

Csak tizenhét évnyi börtönre ítélték annak a magyar családnak a tagjait, akik két nőt szexrabszolgaként tartottak Angliában, boltoni otthonukban. A négyfős banda legkegyetlenebb tagja egy nő volt. Áldozataikat ütötték-verték, és kenyéren és vízen tartották, miközben minimum öt vendéget kellett szexuálisan kielégíteniük a rabszolgáknak naponta.

magyar lányfuttató, rabszolgatartó

A magyar család négy tagja, D. Ferenc, K. Melánia, és két gyermekük, D. Ferenc  és D. Dániel  fél éven keresztül tartották fogságban a szerencsétlen áldozatokat. Ütötték-verték őket, volt, hogy napokig csak vajas kenyéren tartották őket. Ilyen körülmények mellett a 20 és 30 éves nőnek napi öt kuncsaftot is fogadnia kellett.

Ahogy a periratból kiolvasható a Daily Mail írása szerint, a szexrabszolgáknak mindig készen kellett állniuk, bármikor is csörrent meg a telefon. A tehetetlen nők heti 1000 fontot, azaz közel félmillió forintot is megkerestek így fejeként a családnak, a pénzből azonban egy fillért sem láttak. A boltoni bíróság végül súlyos ítéletet hozott. A szülők egyik fiát, Ferencet hat évre, a másikat, Dánielt három évre ítélték. Az apa és az anya sem járt jobban, őket négyévnyi börtönnel sújtotta a bíróság. A két rabságban tartott nőt egyébként közel félévnyi rabszolgaság után mentették ki a könyörtelen magyar család markából. Mint kiderült, egyikőjüknek egy egyéves gyermeke is van, akit szintén kimentettek a hatóságok.

Világossá vált az is, hogy az egyik nő arra is képtelen volt, hogy visszaszökjön Magyarországra, ugyanis iratait elvették tőle. A család módszere egyébként egyszerű volt. A két nőnek profilokat készítettek az interneten különböző felnőttoldalakon, majd amikor a telefon megszólalt, a családtagok megmondták a nőknek, mit kell mondaniuk. Az egyik nőt egy alkalommal a fiatalabb D. Ferenc fojtogatni kezdte, mert a nő nem mosolygott eleget a kuncsaftnak, majd akkora ütést miért rá, hogy ájultan esett össze.

A verések után egyébként egy alkalommal sem kaptak semmiféle orvosi segítséget a lányok, holott a testüket szinte mindig zúzódások borították. Ha a lányok nem éppen kuncsafttal voltak, gyakran kényszerítették őket arra, hogy kitakarítsák a lakást.