hirdetés

Lehet, hogy vége a találgatásoknak. Megtalálhatták a nyolc éve rejtélyes körülmények közt eltünt kis Madeleine holttestét, aki szüleivel nyaralt Portugáliában és vált köddé. Az persze még magyarázatra vár, hogy a kis Madeleine miként és hogyan került Ausztráliába egy kontinenssel odébb. 

madeleine

Anno még a szülőket is összefüggésbe hozták a kis Madeleine eltűnésének a bűntényével, ami persze badarság volt.  Már legalább két tucatszor hitték azt a nyomozók, hogy a nyomára bukkantak a kislánynak, vagy legalábbis azt, hogy az elrablóit megtalálták. Ám végül mindig bebizonyosodott, hogy rossz úton járnak a rendőrök.

Most azonban nagy a valószínűsége, hogy megoldódott a nyolc éve tartó Maddie eltűnésének rejtélye, és a lezárás sajnos tragikus lett, ahogy azt sejteni lehetett mindig is. Néhány napja egy férfi tett bejelentést tett az egyik dél-ausztrál rendőrségen, mert látott valamit a bozótban, ami egy holttestre hasonlít. A járőrök megvizsgálták a helyszínt, és megállapították, hogy egy kisgyerek földi maradványait találták meg.

Ami a kiszivárgott információk szerint nagy eséllyel Maddie-hez tartozik. A csontváz ugyanis körülbelül nyolc éve lehet ott, a becsült kora, a haja színe és a testmagassága is megegyezik a McCann lányéval. Illetve a legelső rendőrségi nyomozás arra jutott, hogy a kislányt anno egy ausztrál nő vihette ki Portugáliából. Ausztráliában pedig soha nem jelentették olyan gyerek eltűnését, akire ráillene a megtalált holttest leírása.

Az ausztrál rendőrség azonban egyelőre nem szeretne semmit biztosan kijelenteni. Ugyanis még hátravannak a vizsgálatok, amik megkérdőjelezhetetlenül bebizonyítanák, hogy Maddie-t vagy mást találták-e meg. Szóval még semmi nem biztos, de túl sok az összecsengő jel.