hirdetés

Taps a „kapucsínó” medve az osnabrücki állatkertben élt. Sajnos gondolt egyet, és kitört a karámjából. A látogatók biztonsága érdekében lelőtték. Ő volt az állatkert egyik fő attrakciója.

2 (2)Kiszabadult a karámjából az osnabrücki állatkert két barna medvéjének egyike. Miután a látogatókat biztonságba helyezték, a medvét lelőtték. Az állat a kerítés egy lyukán keresztül szökött meg szombaton. A rémült látogatókat a majomházba vezették a medve utáni hajsza idejére. „Sok rendőr érkezett az állatkertbe, a személyzettel együtt az egész területet kiürítettük. A másik medvét odabent találtuk a ketrecben. Egyetlen ember sem sérült meg” – mondta el a rendőrségi szóvivő.

A Taps nevű mackó az egyik fő attrakciónak számított, mivel úgynevezett kapucsínó volt, szüleinek egyike jegesmedve, a másik barna medve volt.

Mint Andreas Busemann, az állatkert igazgatója elmondta, a látogatók biztonsága érdekében nem volt más választásuk, csak az állat lelövése. A rendőrség vizsgálja, hogy tudott kijutni karámjából az állat.

Forrás: nlcafe.hu

Balra Taps, a „kapucsínó” medve