hirdetés

A népszerű punkzenekar a Green Day díjat ugyan nem kapott, de felléptek az American Music Awards gáláján, és gyorsan kiosztották az új elnököt, Trumpot.

green-dayA díjátadó kifejezetten unalmas volt idén, a közönség szavazatai alapján odaítélt díjakat ugyanis rendre ugyanaz az előadó zsebelte be a hasonló kategóriákban.

Justin Bieber lett a legleg pop férfi (legjobb poplemez, dal, videoklip és kedvenc férfi popelőadó), ugyanez hip-hop/rapben Drake (legjobb dal, album, kedvenc férfi rapelőadó), R&B-ben pedig Rihanna (legjobb dal, lemez, kedvenc női R&B előadó). Ariana Grandet pedig az Év Művésze díjjal jutalmazták. Ezenkívül díjat kapott egy rakás country- és latin előadó is.

Az est egyetlen izgalmas momentuma, ami megemelhette kicsit a tévénézők pulzusát, az a Green Day fellépése volt, akik az új lemezükről játszották el a Bang Bang című dalt. És ahogy a múltkori díjátadón, most sem hagyták ki, hogy be ne szóljanak egy jó nagyot Donald Trumpnak, egy jól irányzott „No Trump! No KKK! No fascist USA!” bekiabálással.