hirdetés

Bangladesi szenzáció. Kétfejű kislány született Bangladesben, a gyermeket intenzív osztályon ápolják, mert légzési nehézségei vannak. A kisgyermek már most csodának számít, és ezrek vándorolnak Dakkába miatta.

A Bangladeshi baby girl born with two heads receives medical care at a hospital in Brahmanbaria, some 120 kms east of capital Dhaka on November 12,  2015.   Doctors at a Bangladesh hospital were treating a baby girl born with two heads, medical officials and the newborn's father said. The baby was born late November 11, 2015 and is now being treated for breathing difficulties after being shifted to the intensive care unit of the country's largest hospital in Dhaka.  AFP PHOTO

A kislány édesapja azt mondta: megrémült, amikor meglátta a gyermeket. Két teljesen kifejlett feje van, két szájjal képes enni és két orron veszi a levegőt.

Mindezek ellenére köszönöm Allahnak, hogy ő is és édesanyja is jól van – mondta az apa.

A szülészet vezetője azt mondta: a terhesség alatti vizsgálatokból nem derült ki, hogy a magzatnak két feje van. A többi szerve és a végtagjai teljesen normálisak – mondta.

Az emberek csütörtökön ezrével özönlöttek Brahambariába, hogy csodájára járjanak a kétfejű gyermeknek, de a kicsit átvitték a fővárosba, Dakkába. Az apa szegény mezőgazdasági munkás, azt mondta: nem tudja, miből fogják biztosítani az ellátását, ha pluszköltségek merülnek fel az állapota miatt.