hirdetés

Holtan találták a fiatal magyar sportolót. Skóciában a DNS-minták alapján sikerült V. Milán magyar focista holttestét azonosítani nemrég, aki még augusztusban tűnt el otthonából. Azt nem tudni, hogy a magyar sportoló miként halt meg.

vass milán

V. Milán 29 éves volt, és a  Glasgow United FC-ben játszott. A fiatal sportoló, hogy miben halt meg, nem tudni, de csak a DNS-minták alapján tudták azonosítani, ami azt jelentheti, hogy a fiatal sportoló teste egyéb módon azonosíthatatlan volt már. A Glasgow-ban élő V. Milán sokak szerint mostanában nem volt jó passzban, és állítólag kezelték depresszió miatt is. Azonban jókedvű fiúnak tűnt.

A közelmúltban pedig sokak szerint magánéleti problémái is voltak. A komlói származású férfi még augusztus 19-én tűnt el Skóciában, ahova édesapjával már tíz évvel ezelőtt kiköltöztek. A családja azonnal értesítette a skót rendőrséget. A magyar sportoló holttestét DNS-minták alapján mostanra azonosították. Bár a hatóságok hivatalosan még nem erősítették meg a hírt, a fiatal magyar sportoló Facebook-oldalán már búcsúznak tőle a barátok és ismerősök.