hirdetés

Miután kiderült, hogy a nagy modernkori vasfüggönyünk két vasútvonalat is bizony keresztbe szel ment ám a tanakodás, hogy most itt mi is lesz ? Sok olvasó azt írta a mozdonyoknak felüljárót építenek majd. Mások alagutas azaz csalagutas megoldásban bíztak. Azonban a Belügyminisztérium lerántotta a leplet. Ahol vonatsín van ott nem lesz kerítés.

kerítés

Nem épít kerítést a honvédség a szerb-magyar határt átszelő vonatsínekre – közölte a Belügyminisztérium. A Magyar Honvédség vasúti sínpárra – értelemszerűen – nem épít műszaki zárat. A határ zárásának biztosítása ezeken a szakaszokon a rendészeti szervek feladata lesz – válaszolta rövid, tömör, lényegretőrő válaszában a Belügyminisztérium ami érthető, hisz a határzárról kiderült így semmit sem ér, hisz lyukas. Nem is kicsit.

Szóval a nagy magyar migránsokat visszatartó kerítés bizony a nevetség tárgyává vált, hisz így hogy véd meg bármitől is, ha két hatalmas rés van rajta ?

 

Mint ismeretes az IHO hívta fel rá a figyelmet pénteken, hogy Kelebiánál és Röszkénél is kell, hogy rés maradjon a drótkerítésen a vonatok miatt.