hirdetés

Az eset elképesztően morbid: Rosztovnál lopták le éjszaka arról az autóról a tetőcsomagtartót, amiben a család az üdülés során elhunyt nagymamát szállította. Azt nem tudni, hogy a tolvajok vagy a vakációzó família riadalma volt nagyobb. Mindenesetre a kényelmes hozzátartozóknak egyelőre nem kell a temetéssel bajlódniuk.

tetocsomagtarto-boxA négytagú család Lipeckből gépkocsival indult el üdülni 1200 kilométerrel arrébb lévő Szocsiba, ám útközben a 77 éves nagymama rosszul lett és meghalt. A család tagjai úgy döntöttek, hogy nem szakítják meg vakációjukat, és a holttestet megőrzésre beadták a Fekete-tenger partján fekvő város halottasházába. Itt a nyaralás végén kaptak egy halottszállításra kialakított tetőcsomagtartót, és hazaindultak, hogy megadják a végtisztességet a nagymamának – írja az orosz közszolgálati média Vesti.ru hírportálja.

A visszaúton Rosztovnál megálltak éjszakára, és reggel vették észre, hogy az autóról ellopták a dobozt, amelyben a tettesek valószínűleg értékes zsákmányt gyanítottak.

A Vesti.ru szerint eddig sem a csomagtartót, sem a halott nagymamát nem találták meg.

(Fotó: illusztráció – tetőcsomagtartó boksz)