hirdetés

Halála után  lerántotta a leplet a híres 51-es körzetről egy volt mérnök-kutató. Boyd Bushman elárulta egy videoüzenetben, hogy pontosan mi is folyik az ufókörzetben. Az amerikai  51-es körzetben, hogy mit is csinálnak, hisz eddig senki sem tudott semmit – pontosabban csak azok, akik ott dolgoztak, méghozzá nem is akármilyen pozíciókban.

ufók

Mint például az a Boyd Bushman, aki nemrég, a halála előtt döntött úgy, hogy elmond mindent a világnak a rejtélyes területről, és az ott folyó ufókutatásról. Bushman videóüzenetéből kiderül, hogy nemcsak egy-két földönkívülivel folytatott kísérletről van szó a szupertitkos új-mexikói bázison, hanem visszatérő ufók rendszeres látogatásáról, és közös munkáról is.

Beszámolója szerint ezek a lények körülbelül másfél méter magasak, 230 évig élnek, ujjaik 30%-kal hosszabbak a mieinknél, lábaikon 5-5 lábujjuk összenőtt, és telepátiával is képesek kommunikálni. Bolygójuk, a Quintumnia 68 fényévnyi távolságra van a Földtől, de a lényeknek csak 45 percig tart ideérni.

Bushamn videoüzenete pedig azért is fontos, mert Hillary Clinton elnökjelölt bejelentette a választóknak, hogy ha ő lesz az elnök, akkor nyilvánosságra hozatja az ufóaktákat, ha vannak ilyenek.

(Forrás: Esti Újság–Délmagyar)