hirdetés

Elrabolták a luxushotel tulajdonosát Nizzában. Az eset fényes nappal történt, és a túszejtők még nem jelentkeztek követeléseikkel. A rendőrség és az ügyészség nem nyilatkozik, így nem tudni, hogy Jacqueline Veyrac él-e még.

jacqueline-veyrac-hughes-et-raybaudIsmeretlenek elrabolták a Franciaország déli részén található Nizzában fényes nappal a nyílt utcán egy a cannes-i luxushotel tulajdonosát. Az eset még hétfőn történt, és sokkolta a közelben tartózkodó járókelőket, akik végignézték, amint a 76 éves Jacqueline Veyracot, a Cannes híres tengerparti sétányán található ötcsillagos Grand Hotel igazgatótanácsának elnökét nizzai otthona közelében saját terepjárójából egy teherautóba tuszkolják.

A bűnügyi rendőrség nyomozást indított az ügyben – mondta el a nizzai államügyész.

Sophie Joncquet, a Veyrac család ügyvédje a Nice-Matin című napilap megkeresésére kedden azt nyilatkozta, hogy mostanáig semmilyen váltságdíjat nem követeltek a szállodatulajdonosért.

Ismeretlenek már három évvel ezelőtt is kísérletet tettek az üzletasszony elrablására, akkor saját garázsa elől próbálták meg elhurcolni. A híres cannes-i tengerparti sugárúton, a Croisette-en található 75 szobás Grand Hotelen kívül Veyracnak számos más üzleti érdekeltsége is van a turisztikai és az ingatlanszektorban.