hirdetés

Seriffbravúr. Élve eltemetett újszülött kislányt mentettek meg Los Angeles közelében egy kiszáradt folyómederben a klasszikus, amerikai seriffek. Az utolsó előtti pillanatban leltek rá az eltemetett babára az egyenruhások, aki már a halál küszöbén volt, mert már rettentően kihűlt. A rendőröket azért riasztották, mert egy kerékpáros gyereksírást hallott a folyó közelében.  

sheriff és eltemetett baba

A Los Angeles megyei seriff hivatalát pénteken délután értesítették, amikor fojtott gyereksírást hallottak egy kiszáradt folyómederből Comptonban, egy biciklis útvonal mentén. A rendőrök egy újszülött kislányt találtak aszfaltdarabok és kövek alá temetve – jelentette az ABC News.

A kislány 24-36 órás lehetett, és Marvin Jaramilla seriff  őrmester, a babát megtaláló egység egyik tagja szerint bizonyos jelek alapján egyértelmű, hogy a kislány kórházban születhetett.

A kis újszülött takaróba volt bugyolálva, de érintésre hideg volt már a bőre. A rendőrség a lakosság segítségét kérte a szülei felderítéséhez. A baba egyelőre kórházban marad megfigyelésre.