hirdetés

Elmaradt az 51-es UFÓ körzet lerohanása. Pedig péntek hajnalban rohanták volna meg a legelszántabb ufó- és konteóhívők a nevadai körzetet, hogy lerántsák a leplet az amerikai kormány földönkívüliekkel kapcsolatos titkairól. A Facebookon meghirdetett eseményre 2,1 millióan jelezték, hogy részt vesznek. Összesen 100  ember sem volt.

 

Az esemény Facebook-oldalán 2,1 millióan jelezték, hogy részt vennének, ebből alig 100 fő jelent meg – derül ki a Heavy összefoglalójából.

Az eseményt egy Matthew Roberts nevű 20 éves srác hirdette meg a Facebook-oldalán, méghozzá viccből, de pillanatok alatt hatalmas felhajtás kerekedett körülötte, és már a hatóságok is aggódni kezdtek. Sőt közölte a hadsereg is, hogy amennyiben szükséges még a légierőt is bevetik.

Végül maga Roberts is visszavonulót fújt, és inkább egy közeli helyszínre kezdett fesztivált szervezni, de még ez is olyan kockázatos lett volna ennyi emberrel, hogy aztán erről is letett. Bár ez utóbbi ötletét végül mások felkarolták és Las Vegasba telepítették át, az 51-es körzet nagy ostroma időközben ugyanolyan gyorsan jelentéktelenedett el, mint amilyen hirtelen szenzációvá hízott.

A legelszántabbak mégis megjelentek az eredeti helyszínen a megadott időpontban, de az ostrom elmaradt. A legkomolyabb atrocitás egyetlen őrizetbe vétel volt, az is nyilvános vizelésért történt.