hirdetés

Tüntetni szeretett volna a CÖF Brüsszelben, de nem jött össze. Mivel nem kértek időben engedélyt nem demonstrálhattak az Unió szákházánál Csizmadia úr és maroknyi csapat, mielött elkezdték gyepálni Magyarországot többek között a lex-CEU miatt. A törvényeket Brüsszelben is be kell tartani ezen esetből is látszik és ellentétben a magyar rendőrség gyakorlatával nem azért nem tüntethetett a CÖF pár embere, mert politikai beállítottságuk más, hanem mert törvénytelenül akartak demonstrálni. Brüsszel megállította a CÖF-öt.

 

ccö 2 tüntikeA Magyarországot érő, méltatlan támadások ellen szeretett volna tiltakozni az Európai Parlament brüsszeli épülete előtt a Civil Összefogás Fórum. A szervezet területfoglalási engedélyt is kért a hatóságoktól, de arra hivatkozva nem kapott, hogy a CEU mellett tüntetők megelőzték őket. A CÖF tagjai így hiába mentek a tüntetés helyszínére a rendőrök elküldték őket.

Mi békésen szerettük volna jelezni, hogy Magyarország ellen a mai napon újabb hajsza indult. Ha jogilag nem tudjuk megnyerni azokat az ügyeinket, amelyek miatt támadják Magyarországot, kötelezettségszegési eljárásokat indítanak, akkor az a 3,3 millió ember révén, akik nem szeretnék a gazdasági bevándorlókat és a terroristákat Magyarországon látni, kicsit fel fog duzzadni az előőrsünk. Lehet, hogy Brüsszelben fogunk békemenetet szervezni – mondta el Csizmadia a helyszínen.

(fotó:ps )