hirdetés

33 ezer 400 dollárért, azaz több mint 9 millió forintért lehet jegyet váltani az augusztus 23-án Los Angelesben megrendezésre kerülő Párbeszéd Hillaryvel nevű eseményre, amin Leonardo DiCaprio is színpadra lép majd.

Leonardo DiCaprioMinden belépő árából 2700 dollárt a demokrata elnökjelölt kampányának támogatására fordítanak, a fennmaradó összeg a Demokrata Párt Országos Bizottságához, valamint állami és helyi szervezetekhez kerül – értesült a Variety.

Leonardo DiCaprio legutóbb júniusban vett részt Clintont támogató adománygyűjtő esten Harvey Weinstein producer New York-i otthonában, ahol Jennifer Lopez és Sarah Jessica Parker is megjelent.

Közben az újabb közvélemény-kutatások szerint folyamatosan növekszik Hillary Clinton támogatottsága az amerikai választópolgárok körében.

A CNN/ORC felmérése szerint Clinton kedden már 9 százalékponttal vezetett republikánus párti vetélytársa, Donald Trump előtt (az előbbit a megkérdezettek 52, ez utóbbit a 43 százaléka támogatta). Előző nap még hat százalékpontos volt a különbség Clinton javára.

Kedden Richard Hanna New York-i republikánus képviselő bejelentette, hogy a novemberi elnökválasztáson Hillary Clintonra voksol majd. Ő az első republikánus politikus, aki „átszavaz” a demokratákra. Hanna már korábban jelezte, hogy valószínűleg nem szavaz saját pártja elnökjelöltjére, Donald Trumpra.